صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما

جزوه آشپزی

دانلود جزوه آموزش آشپزی دانلود کتاب آموزش آشپزی رزا منتظمی مقاله تحقیق دانلود کتاب آموزش آشپزی غذاهای ایرانی دانلود کتاب آموزش آشپزی سامان گلریز جزوه آشپزی دانلود جزوه آشپزی جزوه آشپزی درجه ۲ مقاله در مورد آشپزی مقاله آشپزی و سفره آرایی مقاله ای درباره آشپزی


 

جزوه آشپزی

جزوه آشپزی

(آشپزی درجه ۲)
جلسه اول: سس مایونز – سوپ سبزیجات با ورمیشل- سالاد فصل- سالاد ذرت- پوره سیب زمینی- باقلا پلو با ماهیچه- ژله ساده – ژله دورنگ
جلسه دوم: ته چین قالبی- کباب حسینی- کرم کارامل- سالاد کاردینال- سس گوجه فرنگی
جلسه سوم: آش جو- آش رشته- سس هزار جزیره- خورش قیمه- خورش قیمه بادنجان- کشک بادنجان- فرنی- سالاد ماکارونی- کوکو سیب زمینی.
جلسه چهارم: مرغ شکم پر- متیلف- ماناپس مرغ و بادام- کرم موز-
جلسه پنجم: خورش قورمه سبزی- سوپ جو- سالاد اولویه – کرم شیر
جلسه ششم: ماکارونی قالبی- کرم باواروا ۲ رنگ- سوپ پیاز فرانسوی- حلیم بادنجان
جلسه هفتم: شیربرنج- اردور سیب زمینی و گوجه فرنگی- پاته مرغ- سالاد کلم و هویج- دمی باقلا-
جلسه هشتم: کوفته سوئدی- سس لیمو و شوید- ماست هدنی- خمیر بنیه- بنیه میگو- مرغ و سبزیجات – پارافه قهوه
جلسه نهم: شیرین پلو- لازانیا- شنسل مرغ- خوراک زبان با سس قارچ- جوجه کباب- کباب برگ
جلسه دهم: کوفته برنجی- کوکو سبزی- خورش بامیه-
جلسه یازدهم:
جلسه دوازهم:
معادل فنجان اندازه گیری به  گرم
یک فنجان آرد الک شده         ۱۲۰ گرم
یک فنجان شکر             ۲۲۵ گرم
یک فنجان پودر قند الک شده        ۱۶۰ گرم
یک فنجان کاکائو الک شده        ۱۰۰ گرم
یک فنجان نشاسته الک شده         ۱۴۰ گرم
یک فنجان کره                 ۲۰۰ گرم
یک فنجان نارگیل رنده شده         ۷۵ گرم
یک فنجان مغز گردوی خرد شده     ۱۳۰ گرم
یک فنجان مغز گردوی چرخ شده     ۱۲۰ گرم
یک فنجان خلال بادام             ۱۲۰ گرم
یک فنجان خلال پسته             ۱۲۰ گرم
یک فنجان کشمش            ۱۵۰ گرم
– ۱ لیوان آب، روغن ، شیر     برابر ۲۵۰ گرم است.
– ۱ لیوان شکر         برابر ۲۵۰ گرم است.
– ۱ لیوان آرد             برابر ۱۲۵ گرم است.
– ۱ قاشق سوپخوری آرد    برابر ۲۵ گرم است.
– ۱ قاشق سوپخوری روغن    برابر ۲۰ گرم است.

جلسه اول

سس مایونز
تخم مرغ کامل             ۲ عدد
شکر                        ۱ قاشق مرباخوری
نمک                         به مقدار لازم
سرکه                      استکان چایخوری
سس خردل              ۱ قاشق مرباخوری
روغن مایع یاروغن زیتون         ۱ لیوان
تخم مرغها را خوب می زنیم. سپس روغن را آرام آرام اضافه می کنیم و در حالی که همزن کار می‎کند حدود   روغن که ریخته شد سس غلیظ می‎شود در این زمان شکر، نمک، خردل ، سرکه را هم می ریزیم تا مایع مخلوط شود بقیه روغن را اضافه می کنیم.


تعداد صفحات : 110 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود





هشتگ : , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,