صفحه اصلی پرسش و پاسخ پشتیبانی تماس با ما
صفحه نخست  » فنی و مهندسی » کامپیوتر و IT  »  مقاله پایگاه داده چند رسانه ای

مقاله پایگاه داده چند رسانه ای

دانلود تحقیق و مقالات رشته کامپیوتر با عنوان مقاله پایگاه داده چند رسانه ای در قالب ورد و قابل ویرایش و در ۱۶ صفحه گرد آوری شده است. در زیر به مختصری از آنچه شما در این فایل دریافت می کنید اشاره شده است.

مقاله پایگاه داده چند رسانه ای

مقدمه:
به مجوعه متن، گرافیک و صدا برای نمایش اطلاعات در پایگاه داده‌های امروزی غالبا تنها از متن برای نگه‌داری اطلاعات استفاده می‌شود اما از حدود سال ۱۹۸۵ بحث پایگاه داده‌های مالتی‌مدیا مورد توجه قرار گرفت. اهمیت این نوع داده‌ها بسیار زیاد است. بنابراین تحقیقات بسیاری نیز در این زمینه صورت گرفته است که هدف از آنها ایجاد یک چهارچوب کلی برای درخواست، جمع آوری و ذخیره داده‌هایی مانند صوت و تصویر و عکس بوده است. ذخیره این نوع داده‌ها امکانات خاص خود را می‌طلبد. هر کدام از این نوع داده‌ها به چندین زیرمجموعه تقسیم می‌شوند و فرمت‌های مختلفی برای ذخیره و نمایش آنها وجود دارد به عنوان مثال عکسها را می‌توان با فرمت BMPیا GIF ذخیره کرد که هر کدام ویژگیهای خاص خود را دارند. مبحث پایگاه داده‌های مالتی‌مدیا یکی از مشکل‌ترین و پیچیده‌ترین مباحث در زمینه پایگاه داده‌ها است. مفاهیمی که در زمینه مباحث پایگاه داده‌های مالتی‌مدیا با آنها برخورد می‌شود را می‌توان به صورت زیر طبقه‌بندی کرد:

معنا و مفهوم Query در این نوع پایگاه داده چیست؟
چه نوع زبانی برای بیان این Query استفاده می‌شود؟
نحوه ایجاد کامپایلر براین این نوع زبان.
نحوه ایجاد فهرست روی این نوع از داده‌ها.
تکنیکهای فشرده‌سازی داده‌ها.
چگونگی نمایش نتایج Query.

اگرچه برای برخی از این موارد راه‌حل های مناسبی ابداع شده است اما برای برخی هنوز نتایج مفیدی بدست نیامده و مشکلات هنوز باقی است و باید برای آنها راه‌حل های مناسبی پیدا کرد.

مدیریت اطلاعات مالتی‌مدیا در پایگاه داده:
در ده سال گذشته مبحث پایگاه دادهها بسیار مورد توجه قرار گرفته است و کارهای زیادی در این زمینه انجام شده، روشهای موثری برای مدیریت دادهها ابداع شده است. روشهای جدیدی هم برای مدیریت تایپ‌های داده‌ای مالتی‌مدیا مورد توجه قرار گرفته است. البته از آنجا که سیستمهای امروزی برای نگه‌داری داده‌های متنی طراحی شده‌اند هنگامی که از آنها برای نگه‌داری داده‌های مالتی‌‌مدیا استفاده شود باعث بروز مشکلاتی خواهد شد. این نوع داده‌ها را می‌توان هم در پایگاه داده‌های شیئ‌گرا و هم در پایگاه داده‌های رابطه‌ای مدیریت کرد. وقتی محققین توانستند عکس و ویژگیهای آن را به صورت مجموعه‌ای از تاپلها نمایش دهند و آنها را در پایگاه داده رابطه‌ای ذخیره کنند فکر می‌کردند که تمام تکنیکهایی که برای فهرست‌سازی، بهینه سازی Query، مدیریت بافرها، کنترل همزمانی مسائل امنیتی و ترمیم داده‌ها که برای داده‌های متنی به کار می‌رفت در مورد این نوع داده‌ها هم به خوبی کار خواهد کرد اما پس از مدتی کار و آزمایش بر روی این نوع داده‌ها متوجه شدند که روشهای موجود برای کار با داده‌های متنی در مورد داده‌های مالتی‌مدیا به علت ماهیت متفاوت این نوع داده کارایی خوبی ندارد. کارایی پایگاه داده‌های شیئ‌گرا هم چندان بهتر از ساختار رابطه‌ای معمولی نبود. بنابراین چنین به نظر می‌رسید که برای مدیریت داده‌های مالتی‌مدیا باید روشهای معمولی را تا حدی تغییر داد. امروزه ما می‌دانیم که استانداردهای کنونی باید تغییر کند اما هنوز بر سر نحوه تغییر آنها توافقی صورت نگرفته است.

فهرست مطالب:
مقدمه: ۲
مدیریت اطلاعات مالتی‌مدیا در پایگاه داده: ۲
موارد مهم دیگر در مورد ذخیره‌‌سازی و بازیابی داده‌های مالتی‌مدیا: ۳
:Continuous-Media Data.
ماهیت داده‌های مالتی‌مدیا: ۷
مدل کردن داده‌های مالتی‌مدیا: ۷
فرمت داده‌های مالتی‌مدیا: ۹
پردازش Queryها: ۱۰
پایگاه داده‌های تجاری که داده‌های مالتی مدیا را پشتیبانی می‌کنند: ۱۳
منابع: ۱۴


تعداد صفحات : 16 | فرمت فایل : WORD

بلافاصله بعد از پرداخت لینک دانلود فعال می شود